Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Antibacteriële persluchtconditionering

In verschillende sectoren is hygiënische persluchtconditionering van essentieel belang om te garanderen dat de perslucht vrij is van bacteriën, droog is en geen oliedeeltjes bevat. De Food Process persluchtconditionering van CKD biedt een doeltreffende oplossing met drie essentiële componenten: een antibacterieel pre-filter, een high-performance antibacterieel filter en een bacterie verwijderend filter met een hol vezelmembraan. De verschillende filters zijn zowel beschikbaar in enkele als modulaire types. Hierdoor kan een combinatie worden geselecteerd op basis van de “vereiste” zuiverheid voor specifieke toepassingen. CKD’ s Food Process perslucht-conditionering heeft de goedkeuring van de FDA, een LRV8-keurmerk of hoger en is volledig compatibel met de Food Sanitation Act. Deze certificeringen waarborgen de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid! Onderdelen van de module kunnen eenvoudig worden vervangen en een handig onderhoudszegel op de zijkant van de Food Process geeft aan aan wanneer het tijd is om het filter te vervangen. Klik op onderstaande link voor ons blog met meer informatie over persluchtconditionering of neem contact met ons op via sales@bibus.nl

Klik hier voor het artikel. 


Nieuwe frictiescharnieren


BIBUS voegt wederom een aantal nieuwe serie frictiescharnieren toe. De BS34, BS35 en BS36-serie zijn scharnieren met een vaste frictie (lees wrijvingswaarde). De BS32-serie heeft een instelbare wrijving. Uniek aan deze nieuwe frictiescharnieren is dat de scharnierende functie en de positioneerfunctie op een unieke wijze zijn samengevoegd. Zo is in de penconstructie een wrijvingscomponent geïntegreerd. Het mechanisch openhouden is bij het gebruik van frictie-scharnieren dus niet meer nodig. Voor meer informatie over de scharnieren in de serie BS32 en BS36 klikt u op onderstaande button of klik op de afbeelding voor ons volledige assortiment scharnieren.

Bekijk de BS32 serie of Bekijk de BS36 serie


Niveau- en temperatuurmeting


Bij ons vindt u een zeer breed assortiment niveau- en temperatuurmeters. Deze worden gebruikt voor de continue meting van vulniveaus en voor registratie van temperatuur in het proces. Niveaumeters en schakelaars zijn toepasbaar o.a. voor signalering, aansturing en registratie. Beide zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zijn onderhoudsvrij en laag in prijs en installatie. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Lees meer over niveau- en temperatuurmeting


ESEF12tm15maart2024

Van 12 maart t/m 15 maart 2024 kunt u ons weer vinden op de ESEF Maakindustrie. U kunt ons vinden op standnummer 03.C061 in de Jaarbeurs in Utrecht!

Het grootste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, product-ontwikkeling en engineering. Klik op de link en bestel alvast uw gratis ticket!

Klik hier voor tickets